My Clock!!

Cuteki cute

Tuesday, 10 April 2012

*4hari 3malam*

Hangout dengan Fatin memang best gila sampai nak tercabut kaki Nurul nie asyik jalan ja...haha Fatin nie hobi dia suka ambik banyak gambar pemandangan..so tak hairan r kaki kami sampai melecet dek berjalan sekitar KL selama dia kat sini..

Hmmm kami jalan-jalan kat TS,Lowyat,Pavi,sekitar Bukit Bintang dll r...Nurul ingat g memang dari Penang g Fatin teringin nak mam Mado ice cream..agak mahal juga lorh satu cone pon dah rm8 kowt..hee tu pon Fatin yang belanja coz ice cream Nurul lambat gara-gara mat salleh mata biru (hee comey gak) yang buat ice cream tu maen-maen ngan Nurul...yela dia maen hulur tarik ice cream pastu wat peace kat Nurul huhu Nurul pon balas r peace tuhh dah tu mula-mula tanya nama pastu asal sini ke akhir sekali leh plak mintak numbor Nurul haha..tapi Nurul tak bagi r..glew ke nak bagi kan..haha

Tapi hari ni Fatin dah balik dah..Nurul hantar dia kat Pudu Sentral tengah hari tadi..hmm dalam diam-diam tu sambil tunggu bas Fatin pon Nurul sempat ngorat lelaki yang duduk sebelah Nurul yang sama-sama tunggu bas InterCity...hee kami borak sekejap..rupanya dia budak UM hee esok cuti so die nak balik Alor Setar.. comey kowt dia...hee rugi tak mintak numbor..hahak :P

Hmmm harap-harap r lepas nie Fatin datang g KL..hee member yang laen nak over night at umah Nurul pon boleyh...dialu-alukan...haha =)

No comments:

Post a Comment