My Clock!!

Cuteki cute

Monday, 2 April 2012

*Aku Punya Cerita Cinta #1*

Hanya dengan panggilan GC. Seorang sahabat di zaman sekolah menengah. Merupakan budak baru di sekolah dan juga orang yang nurul admire sewaktu form 4. Dulu nurul nakal la juga sebab selalu kacau orang dan dia salah seorang mangsa nurul. Nurul usyar di cukup baik haha actually niat untuk berkenalan dengan orang baru. Tapi apakan daya nurul tak di layan haha katanya dia takut dengan nurul masa tu. Haha memangnya muka nurul pelik yae???>.<"

Tapi tu dulu ok. Setelah sekian lama tidak berhubung kini kami mula rapat. Semuanya kerana facebook. Facebook la yang merapatkan kami. Kami mula berchating dan seterusnya bertukar numbor telefon. Di situ la titik perkenalan kami mungkin ianya tak sesweet kisah kalian kan...huhu walaumacam mana pun nurul bersyukur dengan kehadirannya. Thank GC! =)

Kini telah hampir sebulan kami berkawan. Kawan rapat. :) Hati ini berbunga-bunga setiap kali dirinya hadir. Setiap hari dia sentiasa menemani diri nurul tidak kira masa. Sikap dia yang jujur kadang-kadang manja haha dan juga caring terhadap nurul buatkan nurul semakin hari semakin sayang dengannya. Haha tapi satu ja masalah dia ni hmm dia agak slow bab-bab hati dan perasaan ni. Nurul tak yakin dia tahu perasaan nurul yang sebenarnya. :(

Kalau ikutkan hati dah lama nurul wat kerja gila nurul. Kerja apa? hihi Kerja luahan perasaan suka pada seseorang yang nurul suka. Tapi nurul tak berani nak buat dah sebab nurul takut kalau-kalau seorang sahabat boleyh menjadi kekasih tetapi seorang kekasih tak boleyh jadi sahabat. hihi nurul cakap macam tu atas pengalaman lampau. So now better nurul diamkan dulu perasaan ini buat seketika kan. ~_^

No comments:

Post a Comment