My Clock!!

Cuteki cute

Sunday, 1 April 2012

*Introduce*

Jam 7pagi 14dec19xx adalah hari bermakna bagi sepasang suami isteri ini, Mohamad Anuar dan Janiah...hari di mana lahirnya seorang puteri bongsu mereka yang diberi nama yang cukup indah lagi bermakna..NURUL HIDAYAH BINTI MOHAMAD ANUAR itulah nama yang diberikan kepada ku..kalian boleyh panggil dengan panggilan Nurul okeyh..Mempunyai seorang abang, Mohamad Taufiq..huhu satu2 nya adik-beradik nurul, tempat suka duka gaduh manja nurul semua ngan dia..haha walau macam mana gaduh sekali pon air yang dicincang takkan putus..

hurmm selain itu nurul juga memiliki sedikit kacukan mongolia dari nenek moyang sebelah abah dan banjar sebelah mama..hihi tp nurul xpandai berlograt2 macam mama dan abah...huhu nak tahu tak nurul kalo tak pakai spek (budak berkaca mata) dengan mata sepet nampak macam orang cina..haha pernah dulu waktu kecik2 de sorang pakcik nie salu jumpa die kat kedai..die suka panggil nurul dengan panggilan "anak jepun" sebab putih haha tp sekarang dah gelap sikit..hihi  nurul sekarang menuntut di salah sebuah universiti awam nak masuk sem 3..Dah besar rupanye nurul nie yae...hihi

Okeyh lorhh nie bukan novel unuk nurul intro panjang2..untuk info kalian, nie blog dan post pertama nurul tok perkenalkan diri..blog nie nurul buat hanya untuk suka-suka ja...datang dari hati nurul..harap korang layan ja r k..maaf kalo de salah n silap..hihi btw salam perkenalan untuk kalian..   ^_^

No comments:

Post a Comment