My Clock!!

Cuteki cute

Wednesday, 11 April 2012

*New Lappy*

huhu akhirnya dapat gak beli lappy baru..Lappy lama asyik buat hal la sekarang so Nurul bagi kat mama heee baiknya anak siapa la ni bagi lappy rosak kat mama...haha :P

ASUS A43S menjadi pilihan Nurul kali nie...heee nie pon beli ikut bajet Nurul ja kowt..RM1500 ja Nurul mampu keluarkan dari bank simpanan Nurul..hee mama tak kasi keluarkan lebih-lebih...Puas gak la usyar semua kedai kat Lowyat last-last jumpa satu kedai yang baik gak la service dia..yang terbaiknya dia boleh bagi Nurul pilihan warna dengan harga RM1499..Kalau kat kedai lain tak dapat kowt hanya warna hitam ja ada..Walau macam mana pun pink tak ada stok..huhu kalo nak pink gak kena amek package lain RM1699..huhu tak mampu r nak beli yang mahal-mahal bab kena pakai duit sendiri heee...So akhir nye 1499 ja r Nurul leh amek...Nurul pilih warna fav iaitu biru...Heee cantik r gak.. Benda baru memang la cantik.. hahak =)

No comments:

Post a Comment