My Clock!!

Cuteki cute

Friday, 6 April 2012

*yeahh Fatin nak datang!! haha:P *

Hari ini seorang sahabat dari Penang nak datang ziarah keluarga Nurul...heee tak sabar nak jumpa dia..rindu kowt... :D Jadi selama dia kat Selangor ni, dia akan bermalam kat rumah Nurul la...huhu habis la esok story mory r kami sampai ke pagi hahaha...hmm actualy aim kita orang nie hanya nak keluar bersama ja macam  tengok wayang, jalan-jalan KL dll hihi lebih kurang macam melepaskan rindu masing-masing la katakan.. Kami bercadang nak tengok Titanic 3D  kat GSC-Berjaya Times Square tapi ada kenalan kata cerita tu tak best coz banyak scene kena potong..huhu ntah la...heee Nurul tak kisah pon nak tengok cerita apa janji sahabat Nurul sorang ni happy hendaknya... ^_^


haaa ni laa sahabat yang Nurul cerita tu, Fatin..comey kan? haha

No comments:

Post a Comment